Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lomepal feat. Roméo Elvis – “1000°C”

België heeft Roméo Elvis, maar Frankrijk heeft de minstens even populaire Lomepal. Beide rappers deden het opnieuw heel goed het afgelopen jaar en speelden op zowat alle belangrijke festivals in Frankrijk en ook België. Volgend jaar plannen zowel Lomepal alsook Roméo Elvis met een nieuwe plaat te komen en dus wordt het publiek daar nu al voor warm gemaakt. De twee werken niet voor het eerst samen, Roméo was immers ook al te horen op Lomepal’s vorige plaat FLIP. Nu is er dus een nieuwe samenwerking tussen de twee met het gloednieuwe “1000°C”.

Beginnen doet Lomepal zelf op “1000°C” en dat meteen met verve. Een aangenaam tempo in zijn raps en een leuke beat krijgen ons dan ook meteen mee. Na het eerste refrein, is het dan de beurt van onze eigenste Roméo die met zijn gekende flow en charisma zijn deel voor “1000°C” bijdraagt. De gekende formule van Lomepal blijft voor “1000°C” behouden en dat zorgt ervoor dat het nummer zeer toegankelijk is voor het grote publiek. Wie bovendien een kleine vier minuten tijd heeft, raden we zeker aan om eens naar de bijbehorende videoclip te kijken. “1000°C” is met andere woorden geen super spectaculair hip hop nummer, maar wel een song dat heel veel hitpotentieel in zich heeft.

Op dinsdag 12 februari speelt Lomepal in de Vorst Nationaal te Brussel.

Facebook

 

18 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief