Features

De vijf van “Den Beir” – 141

Voor de meesten zit het einde van de zomer er aan te komen, maar niet in de muziekwereld. Voor de 141ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Kelsy Karter – God Knows I’ve Tried

Een badass soul zangeres, zo zou je Kelsy Karter het best kunnen omschrijven. Ook op “God Knows I’ve Tried” gaat het er zwoel aan toe.

Grand Am – Angels

Het begint allemaal heel chill, maar al snel voel je in die chille vibes een laidback sfeertje. Psychpop dat wat aan Arctic Monkeys doet denken, maar dan minder groots.

MONOWHALES – Let It Go

Een lekkere gitaarlijn zet de song in en vanaf dan word je meegesleurd met een heel leuk poppy liedje dat een groots refrein heeft.

Yassassin – Wreckless

We hebben ze hier al enkele keren gezet, en met reden. De band weet op een uitmuntende manier ruige rocksongs te maken die telkens weten te overtuigen.

Friends At The Falls – Graffiti

Herinner je nog het debuut Foster The People? Wel Friends At The Falls klinkt bijna exact hetzelfde, weliswaar iets meer met een poppy sound en tegelijk heel gezellig.

DANSEN DANSEN

ODESZA – Loyal

Hard, duister en met een lekkere drop. Laat je maar volledig gaan!

15 september 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief