Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LANY – “Thick and Thin”

‘I could see my whole life with you baby’ zingt Paul Klein in “Thick and Thin”, de derde single van Malibu Nights. 5 oktober verschijnt het tweede album van de synth pop band uit LA. Verrassend zijn de heartbreak songs inmiddels niet meer, maar ze klinken wel heel fijn. “Thick and Thin” ligt heel erg in de lijn van de eerdere singles die we al hoorden, al mist het een beetje de catchyness van “I Don’t Wanna Love You Anymore” en “Thru These Tears”.

Een lege kamer vol herinneringen, regen die tegen het raam tikt en die ene persoon die toch niet ‘the one’ bleek te zijn. Het is een beetje de setting die we voor ons zien bij het horen van “Thick and Thin”. We horen een teleurgestelde Klein die met de nodige dramatische toon nog even duidelijk maakt dat hij niet degene is die een eind zette achter de relatie die de inspiratie vormde voor Malibu Nights. Een prima nummer als ‘filler’ op het album, maar single-waardig? Daar twijfelen we aan, al kan de band op een stevige fanbase rekenen. We hopen nog verrast te worden op het album want ook productioneel mag het wat ons betreft een tikkeltje spannender. De teleurstelling die we horen in de single, weerspiegelt ons gevoel, we blijven een beetje op onze honger zitten: jammer!

Website / Facebook / Instagram

13 september 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief