Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Beat 54 (All Good Now)”

Vrijdag verschijnt de gloednieuwe plaat van Jungle, die tegelijk de opvolger wordt van hun roemrijke debuutplaat Jungle uit 2014. Fans van Jungle kregen al vier voorsmaakjes te horen van de nieuwe plaat For Ever en deze konden steeds overtuigen. De Londonse neosoulband is bovendien ‘booming’ in België met een reeds uitverkochte show in november in de Trix in Antwerpen. Vandaag krijgen we alvast een laatste smaakmaker in de vorm van “Beat 54 (All Good Now)”.

Dat “Beat 54 (All Good Now)” niet zomaar een Jungle nummer is, wordt al snel duidelijk. De catchy neosoul wordt in het nummer aangevuld van een strijkersorkest The Wires String Ensemble, een Londons project dat ook al op de recente plaat van Michael Kiwanuka te horen was. “Beat 54 (All Good Now)” klinkt daardoor een beetje dromerige/zweverig en het gebruik van samples zorgt voor een niet alledaags Jungle-nummer. Het nummer is zeker niet verkeerd, maar is toch iets minder plezant dan de eerdere nummers van For Ever die ze hebben uitgebracht.

Facebook

 

12 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief