Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Yokan – “Hold On”

“Hold On” van Yokan is het eerste nummer dat ze uitbrengen onder de naam Yokan. Voordien heetten ze Jay And The Coffee en onder deze naam speelden ze al vaak in en rond Gent. De vijf jongens komen allemaal uit de buurt van Gent en maakten daar ook al naam. Nu onder Yokan speelt de band onder een volledig andere bezetting, en de sound die evolueert vanzelfsprekend mee. Op 26 september kan je ontdekken hoe die precies gewijzigd is, want dan spelen ze op Student Kick Off in Gent. Of je kan het nu al ontdekken op hun eerste nieuwe single sinds de naamswijziging.

De muziek van Yokan heeft al sinds hun eerste single (“Beautiful Vulnerable Unreliable Unreachable Broken”) vreemde twisten en dat is voor “Hold On” niet anders. Het nummer bevat een contrast tussen de strofes en het refrein. Yokan staat dan ook voor contrast, zoals je op hun Facebook pagina kan lezen. Wat je daar ook kan lezen is dat de stem van zanger Tibor (niet onterecht) in de smaak valt op wedstrijden. Hij zingt hier dat ze geen toestemming nodig hebben en dat niemand hen moet opleggen hoe ze zouden moeten zijn. De ietwat eigenwijze jongens van Yokan kruipen met “Hold On” uit hun schelp en zullen er niet opnieuw inkruipen.

FacebookInstagram

8 september 2018

About Author

Robbe Rooms ik ben te herkennen aan mijn gele jas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief