Nieuwe singles

Nieuwe single Maggie Rogers – “Give A Little”

“Give A Little” is de nieuwe single van de Amerikaanse droom in levende lijve, of ook wel ‘gewoon’ Maggie Rogers. Haar debuutsingle “Alaska” werd de hemel in geprezen door niemand minder dan Pharell Williams en dat schept natuurlijk verwachtingen. Haar vorige single “Fallingwater” miste het single-gehalte een beetje, maar deze nieuwe single maakt dat helemaal goed.

“Give A Little” begint met een dance-achtige sample die doorheen het hele nummer te horen is. Door de verschillende lagen waardoor het nummer opgebouwd wordt, klinkt het toch niet te eentonig. Rogers’ stem blijft ten allen tijde op de voorgrond. Het nummer doet ons qua sound en opbouw denken aan HAIM, waarvoor Rogers eerder dit jaar nog het voorprogramma verzorgde. Ondanks dat “Give A Little” een fijne single is, is het geen uitzonderlijk nummer. Het is wat we konden verwachten van de Amerikaanse: dansbare pop. Volgende keer worden we toch graag iets meer verrast.

Facebook / Instagram / website

27 juli 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief