Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Man Or Lion – “Into The Mist”

Intiem en evenwichtig, zo klinkt de debuutsingle van Man Or Lion. De Antwerpse singer-songwriter Mario Francken legde het bekende parcours af van bandjes, veel spelen en ervaring opdoen. Onderweg liet hij zich inspireren door José Gonzalez, Eddie Vedder en Sufjan Stevens. Daarmee krijgen we een sound die duidelijk beïnvloed is door folk en americana.

Met “Into The Mist” krijgen we americana met een Belgisch randje. De bovengenoemde invloeden zijn zeker terug te horen op de debuutsingle, maar overheersen nooit. “Into The Mist” klinkt ongecompliceerd, maar niet saai. Gitaar en warme vocalen vullen elkaar aan tot een zacht en rijk geluid dat makkelijk in het gehoor ligt. In de tweede helft van het nummer wordt het tempo geleidelijk aan opgedreven naar een instrumentaal hoogtepunt. Daarin ligt ook de kracht van het nummer. Een paar rustige, sfeervolle akkoorden beëindigen de song en geven even de tijd om alles goed in je op te nemen. We zijn alvast benieuwd wat de toekomst brengt.

Facebook / Instagram

18 juli 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief