banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons – “Natural”

Dat de Amerikaanse stadionrock band rond frontman Dan Reynolds in België populair is, is al lang geen geheim meer. Vorig jaar stond Imagine Dragons nog op de main stage van Rock Werchter en in februari brachten ze nog een spectaculaire show in een uitverkocht Sportpaleis. Hun nummers “Thunder”, “Whatever It Takes” en “Believer” vanop hun meest recente plaat Evolve werden op de nationale radiostations grijsgedraaid en het verwondert dan ook niet dat het viertal uit Las Vegas al weer werkt aan nieuwe nummers. Na “Born to Be Yours” met Kygo is er nu het nieuwe nummer “Natural” dat andermaal heel hitgevoelig is.

“Natural” mag zich weer een heel commercieel rocknummer noemen dat veel te glad en te perfect aanvoelt. Het refrein mag dan weer een echte oorworm zijn, maar de melodie van het nummer lijkt ietwat teveel op de andere nummers die op hun recente plaat Evolve staan en mist daardoor een eigen identiteit.  De fans van Imagine Dragons zullen blij zijn dat ze niet al te lang hebben moeten wachten op nieuwe muziek van hun favoriete groep, maar wij vinden dat het nummer niet echt ‘natural’ overkomt en eerder als een geforceerd nummer dat weer een radiohitje moet worden.

Imagine Dragons staan deze zomer op zaterdag 18 augustus voor de tweede keer op Pukkelpop!

Facebook

 

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Imagine Dragons headliner van Rock Werchter en Pinkpop in 2022

Groot festivalnieuws rond Rock Werchter en Pinkpop bleef lang uit, maar de stilte wordt vandaag gebroken met een nieuwe aankondiging. De Amerikaanse…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons – Mercury – Act I (★★): Buitenaards matig

‘Naar de sterren en daar voorbij’, moet Imagine Dragons gedacht hebben bij het opnemen van haar vijfde plaat, Mercury – Act I….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons - "Wrecked"

Altijd als Imagine Dragons een nieuwe single uitbrengt, doet ons dat een beetje denken aan onze oude leraar Latijn. Niet dat hij…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.