Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons – “Natural”

Dat de Amerikaanse stadionrock band rond frontman Dan Reynolds in België populair is, is al lang geen geheim meer. Vorig jaar stond Imagine Dragons nog op de main stage van Rock Werchter en in februari brachten ze nog een spectaculaire show in een uitverkocht Sportpaleis. Hun nummers “Thunder”, “Whatever It Takes” en “Believer” vanop hun meest recente plaat Evolve werden op de nationale radiostations grijsgedraaid en het verwondert dan ook niet dat het viertal uit Las Vegas al weer werkt aan nieuwe nummers. Na “Born to Be Yours” met Kygo is er nu het nieuwe nummer “Natural” dat andermaal heel hitgevoelig is.

“Natural” mag zich weer een heel commercieel rocknummer noemen dat veel te glad en te perfect aanvoelt. Het refrein mag dan weer een echte oorworm zijn, maar de melodie van het nummer lijkt ietwat teveel op de andere nummers die op hun recente plaat Evolve staan en mist daardoor een eigen identiteit.  De fans van Imagine Dragons zullen blij zijn dat ze niet al te lang hebben moeten wachten op nieuwe muziek van hun favoriete groep, maar wij vinden dat het nummer niet echt ‘natural’ overkomt en eerder als een geforceerd nummer dat weer een radiohitje moet worden.

Imagine Dragons staan deze zomer op zaterdag 18 augustus voor de tweede keer op Pukkelpop!

Facebook

 

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Shelly - "Steeeam" en "Natural"

Clairo is ondertussen voor menig muziekfan geen onbekende meer. De Amerikaanse zangeres wist met onder meer “Pretty Girl” en “Flaming Hot Cheetos”…
Muzieknieuwtjes

Nieuwtjes van de week (25 februari - 3 maart)

Elke week verzamelen we de beste nieuwtjes, zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in muziekland. Deze week: afscheid…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons - Origins (★★★★): Terug naar hun eigen origin?

Een dik jaar na hun hitplaat Evolve is Imagine Dragons terug met twaalf (of vijftien op de deluxe-editie) gloednieuwe nummers op hun…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.