Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Passenger – “Runaway”

De Britse singer-songwriter Passenger veroverde ieders hart reeds in 2012 met zijn megahit “Let Her Go”. Intussen is Michael Rosenberg helemaal terug van weggeweest na een korte periode van herbronnen. De nieuwe single “Runaway”, de derde op rij intussen en tevens de titeltrack van het nieuwe album zag vandaag het levenslicht.

In “Runaway” kiest Michael voor een intro met blazers, een leuke afwisseling. Ook zijn akoestische gitaar vervoegt het gezelschap. Een heel gezellig geheel vormt zich al snel in je oren als ook de bassist invalt. Het refrein is dan ook heel aanstekelijk, wij horen het publiek alvast meezingen. Wat we trouwens ook kunnen aanbevelen is om de clip van deze nieuwe zeker eens te bekijken! Deze kwam tot stand tijdens een roadtrip door Amerika die Passenger er recent heeft opzitten. Een waaier aan adembenemende locaties is wat je kan verwachten. Kortom, luisteren en kijken maar!

Wie het geheel binnenkort eens live wil bewonderen, dit kan op Dranouter Festival op 5 augustus.

Facebook / Website

29 juni 2018

About Author

Dimitri De Smet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief