Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “Sober”

Eerder dit jaar stond de Amerikaanse zangeres Demi Lovato in de bloedhete Lotto Arena. Dit jaar bracht ze ook al singles uit met DJ Khaled, Christina Aguilera en Clean Bandit, maar nu is ook haar eerste solo single van 2018 een feit. Demi Lovato haar eerste plaat is inmiddels tien jaar oud en in die tien jaar had ze hier en daar een hit. Demi Lovato is voor velen ook een voorbeeld, omdat ze is afgekickt van haar drank- en drugsverslaving.

Eerder dit jaar postte de zangers op Twitter dat ze er fier was om zes jaar zonder drugs en alcohol te leven, maar in “Sober” zingt ze ‘Momma, I’m so sorry I’m not sober anymore’. In deze ballade komen de fans te weten dat hun rolmodel ook maar een mens is, en soms ook aan haar lusten toegeeft. Demi Lovato zegt ook meteen terug hulp te zoeken, maar ze heeft zeker geen hulp nodig bij het maken van een mooi nummer.

FacebookInstagramWebsite

22 juni 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief