Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Vryll Society – “Light at the Edge of the World”

Liverpool is een echte kweekvijver voor bekende bands zoals bijvoorbeeld The Beatles, Echo & The Bunnymen en recent nog The Wombats. De stad leeft muziek en dat kan je ook merken aan de massa’s talentvolle bands die er vandaan komen. Eén daarvan is The Vryll Society die nu al een tijdje aan hun weg zitten te timmeren. Met hun eerste plaat Course of the Satellite in zicht (10 augustus), zijn ze klaar om de alternatieve muziekwereld te veroveren. Hun derde single van de plaat “Light at the Edge of the World” klinkt alvast zeer belovend.

“Light at the Edge of the World” heeft opnieuw een zeer grote 80’s en psychedelische vibe waardoor vergelijking met Tame Impala nooit ver weg is. Het vijftal slaagt er ook steeds weer in om een catchy melodie te creëren die lekker vertrouwd klinkt en heel toegankelijk in het oor ligt. Ook “Light at the Edge of the World” klinkt alsof het een goede demo-opname is waar niets meer aan veranderd moet worden. Wij zijn alvast fan van het nieuwe werk van The Vryll Society en kijken al uit naar hun debuutplaat die binnen een kleine twee maanden verschijnt.

Facebook

21 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief