Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental & Major Lazer – “Let Me Live” ft Anne-Marie & Mr Eazi

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental & Major Lazer – “Let Me Live” ft Anne-Marie & Mr Eazi

Vandaag bracht Rudimental de derde single uit van hun nog te verschijnen album Toast To Our Differences, dat in september verschijnt. Ditmaal is het opnieuw een samenwerking met enkele wereldartiesten. Daar waar Rudimental in het verleden al samenwerkte met Ed Sheeran, Macklemore, James Arthur en John Newman is het nu dus de beurt aan Major Lazer, Mr Eazi en Anne-Marie, die in het verleden al vaak met de groep samenwerkte.

Zowel de Britse popster Anne-Marie als het dancehall-trio Major Lazer hebben nog weinig introductie nodig. De naam Mr Eazi heeft dat dan misschien wel. Mr Eazi is een Nigeriaanse zanger en rapper die net als Major Lazer vooral terug te vinden is in de dancehall- en reggaemilieus. Vorig jaar werd hij bekend wanneer Major Lazer een nummer van hem (“Leg Over”) remixte, nadien scoorde hij ook nog een hitje met “Pour Me Water”. Diplo zag dus wel talent in hem en bracht hem onder in zijn platenlabel Mad Decent.

Er zijn de laatste tijd al heel wat potentiële kanshebbers de revue gepasseerd om de zomerhit van het jaar te worden, maar het moet gezegd, ook “Let Me Live” hoort tot één van die kanshebbers. De trompetten van Rudimental, de uptempo beats van Major Lazer en de stemmen van Anne-Marie en Mr Eazi zijn de perfecte ingrediënten voor een zomers nummer. Zeker in het tweede deel van het nummer barst het feestje volledig los. Een regelrecht schot in de roos wat ons betreft.

Rudimental wordt getipt om deze zomer nog op de affiche van Pukkelpop te staan, maar die geruchten werden voorlopig nog niet bevestigd. Wat wel al zeker is, is dat Anne-Marie op donderdag 5 juli in KluB C staat op Werchter.

Website Rudimental / Twitter Rudimental / Youtube Rudimental

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Twee annulaties en vervangers voor Rock Werchter 2023

Een festival organiseren gaat altijd gepaard met enkele onverwachte wijzigingen en ook Rock Werchter blijft daar niet van gespaard. Het festival maakt…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt timetable bekend en voegt Charlotte de Witte toe aan line-up

Rock Werchter kondigde eerder al aan dat de line-up compleet was, maar heeft nu om de eerste werkweek van de wisselvallige paasvakantie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Minnie - "Expectations"

Dat Koreaanse artiesten aan een sneltreinvaart naam aan het maken zijn in de muziekwereld, is al langer geweten. Westerse artiesten grijpen dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.