Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alessia Cara – “Growing Pains”

Alessia Cara is een bloem die pas na enkele jaren wist open te bloeien. Dat deed ze dan wel meteen gigantisch snel. Terwijl haar debuutplaat Know-It-All aanvankelijk weinig werd opgemerkt, groeide het iets later uit tot een echt succes. Mede verantwoordelijk voor het succes waren haar in de VS zeer succesvolle singles “Here” en “Scars To Your Beautiful”, die haar snel lieten uitgroeien tot een echt fenomeen. Met haar samenwerkingen met Logic en Zedd wist ze haar positie in de popwereld te verstevigen en met succes. Drie jaar na de release van haar debuutplaat ging ze met een Grammy naar huis voor ‘Beste Doorbraak’. Beter laat dan nooit zullen de organisatoren gedacht hebben.

Alessia Cara zegt dat “Growing Pains” de start van een nieuw tijdperk in haar carrière is, maar muzikaal kunnen we moeilijk een onderscheid trekken tussen haar oudere nummers en de nieuwste single. “Growing Pains” ligt in de lijn van hetgeen we van haar kennen, maar vernieuwend is het niet. We krijgen een nummer dat alles heeft wat een kwalitatieve popsong nodig heeft: een leuke beat, een aanstekelijk refrein en een goede tekst. Alessia Cara bewijst nog maar eens dat ze een goede singer-swongwriter is, die weet waar tieners graag naar luisteren. Een nieuw tijdperk is het niet, maar wel een aangename comeback!

 

15 juni 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief