Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons – “Running Man”

Sunset Sons bracht vandaag hun nieuw nummer “Running Man” uit. De Australisch-Britse band is nog niet echt gekend bij het grote publiek maar tourde wel al met grote namen als Imagine Dragons en stond in 2016 op Pukkelpop. “Running Man” is de eerste single van hun EP The River, die binnenkort uitkomt. Dat de band al met zo’n grote namen mocht touren, is zeker niet onterecht. Hun debuutalbum Very Rarely Say Die was een indiepareltje en ook nu komen ze weer met een sterke single.

“Running Man” begint heel vrolijk tot zanger Rory Williams zich bij de gitaar voegt en de single met zijn warme stem verandert in een emotioneel verhaal. Het nummer gaat over de band zelf, hoe ze door blijven gaan, ook al zit het soms tegen of ook al heeft niemand begrip voor hen. Net als in nummers als “Remember” en “She Wants” spelen Harper – de bassist, en Laidlaw – de drummer, een knap en aanstekelijk staaltje indierock. Het gevolg daarvan is dat het nummer een heel energetische vibe krijgt. Die energie gebruikt Williams om zijn soms triestige uitspraken wat hoopvoller en positiever te doen klinken.

“Running Man” is een leuk en aanstekelijk nummer, en het wordt dringend tijd dat Sunset Sons een beetje erkenning krijgt in België, want muziek maken kunnen ze zeker!

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons - “Gonna Be A Way”

Wie gisteren per toeval botste op de Instagramlivestream van Sunset Sons kan er zeker van zijn: de meest recente singles van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pavement - "Be The Hook"

Als er één band zich de ondergewaardeerde pioniers van de indierock mag noemen, dan is het wel het Californische vijftal Pavement. Opgericht…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunset Sons – “Soul Destroyer”

Het is alweer van deze zomer geleden dat de mannen van Sunset Sons van zich lieten horen met het nummer “Sunny Funny…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.