Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amery – “California Love”

Amery wordt als dé popbelofte van de Belgische muziekwereld in 2018 naar voor geschoven. Al sinds hij klein was, zat muziek in zijn bloed. Hij was namelijk grote fan van ene Michael Jackson. Als gevolg hiervan kreeg hij in z’n jonge jaren heel wat muziekinstrumenten cadeau, wat zijn passie voor muziek alleen nog maar deed groeien. Dat hij ging eindigen in de muziekwereld, stond dus wel een beetje in de sterren geschreven. Zijn single “I Need Lovin'” werd zelfs gecomplimenteerd door Elton John, geen slecht compliment voor een beginner. Maar ook zijn single “Blame” viel bij ons in de smaak. Feelgood pop met een zomers kantje.

“California Love” is Amery’s tweede worp dit jaar, na “Blame”. Spijtig genoeg kan dit nummer ons net iets minder bekoren dan het vorige. Het nummer steunt op z’n sterke summer vibes, maar is naar onze mening net iets te plat. Het lijkt wel een remix van één of andere tropical house-dj, spijtig. Het karakter dat Amery toonde in z’n vorige singles, verdwijnt een beetje in dit flauw afkooksel. Toch zijn we het vertrouwen in onze ‘Grote Beer Van Morgen‘ absoluut niet kwijt. Het nummer zal op heel wat zomeravonden de perfecte vibe meebrengen voor een opzwepend feestje. We kunnen niet wachten op de volgende single waar hij hopelijk zijn feelgood pop van de bovenste plank terug bovenhaalt.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single forrest frank - "slow down"

Wanneer we de naam Forrest Frank horen, denken we uiteraard meteen ook aan Colin Padalecki. Het tweetal uit Texas vormt al sinds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LUKA - "Blame"

Na enkele jaren door te brengen met Hooverphonic zette Luka Cruysberghs vorig jaar haar eerste stappen als soloartieste. Ze bracht intussen al…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Eddie Vedder - Earthling (★★★): Te veel bomen in het bos

Er zijn weinig landen waar Eddie Vedder zo op handen wordt gedragen als in België en Nederland. Het is dan ook geen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.