Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Leffingeleuren 2018 vult affiche verder aan met onder meer Sylvie Kreusch, Lumerians en WHY?

Enkele weken geleden kregen we van Leffingeleuren de eerste drie namen op ons bord. Iceage, Cabbage en Bob Wayne moesten ons warm maken voor wat nog zou komen. Vandaag komen daar nog eens twaalf namen bij. Geen headliners, maar wel fijne namen om te ontdekken. Zo komt Warhaus-lady Sylvie Kreusch tonen wat ze solo waard is, brengt The Oscillation trippy electronica mee en doet Lumerians het even trippy, maar dan met gitaren. Ammar 808 steekt de keet dan weer in brand met Tunesische beats en bij Bob Log III zal er ongetwijfeld een fel feestje zijn in Leffinge. Daarnaast krijg je ook nog de Canadezen van Faith Healer, de rustige singer-songwriter Michael Nau en zal WHY? tonen waarom hip hop en indie rock zo goed samengaan. Verder zijn er nog heel wat bluesy vibes te vinden met The Devil Makes Three, Vaudeville Etiquette, Chuck Prophet & Jesse Malin en Ben Miller Band.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 september in het pittoreske Leffinge. Early Bird weekend tickets zijn vanaf vandaag te koop en kosten 50 euro. Losse dagtickets en losse campingtickets worden pas later in verkoop gezet.

29 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief