Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fighters – “Boomin’ In Your Jeep”

Twee jaar geleden verscheen het laatste album van Crystal Fighters. Op Everything Is My Family vond er al een kleine stijlwijziging plaats in de muziek van de band. In tegenstelling tot de stevige electro op het debuut en de zachte vrolijke folk pop liedjes op de opvolger, was Crystal Fighters veel platter te werk gegaan. Het lijkt erop dat ze die weg gladjes zullen doorzetten, want met “Boomin’ In Your Jeep” zit er niet meteen verandering aan te komen. Waar is die energie gebleven?

Eerst en vooral zijn we wel fan van de titel van deze nieuwe song. “Boomin’ In Your Jeep” laat al meteen een smile op je gezicht toveren als je de titel leest, helaas doet het dat muzikaal niet. De band zoekt alle clichés op van zachte elektronische muziek die tegenwoordig werkt en vergeet hierbij om energiek uit de hoek te komen. Oké, het is chill en laidback, maar meer zit er ook niet in de song. Wij zouden niet graag op tour gaan met onze jeep op de deuntjes van deze song, want erg stoer zouden we niet overkomen. Volgende keer dus terug de energie en de aanstekelijkheid dat de band vroeger had graag!

23 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief