Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Silk City (Diplo & Mark Ronson) – “Only Can Get Better”

Silk City, dat is de naam van het nieuwe disco-houseproject van de twee topproducers Mark Ronson en -muzikale duizendpoot- Diplo. Die laatste hoeft al lang geen introductie meer en ook Mark Ronson is geen onbekende. Samen met Bruno Mars scoorde hij in 2014 nog de absolute wereldhit “Uptown Funk”.

Mark Ronson en Diplo kennen elkaar naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar en stonden dan ook te popelen om samen te werken. De goesting was zo groot dat de twee maar direct besloten om samen een duo te vormen onder de naam ‘Silk City’. Vandaag kregen we dus hun eerste single te horen en die sluit perfect aan bij wat je van een nineties disco-house nummer kan verwachten. “Only Can Get Better” met daarop de stem van Daniel Merriweather brengt ons in één keer een nostalgische twintig jaar terug in de tijd.

Deze zomer mogen we van het kersverse duo ook nog een single met, dé ster van de hitlijsten, Dua Lipa verwachten. Silk City speelt binnenkort ook hun eerste festivalshow op het Governor’s Ball in New York. Voorlopig zijn er nog geen Belgische shows gepland maar hopelijk komt daar snel verandering in. Diplo speelt deze zomer alleszins wel solo op Dour!

Website Mark Ronson / Website Diplo

Youtube Mark Ronson / Youtube Diplo

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
AlbumsRecensies

Joji - Nectar (★★★★): Een vocaal hoogtepunt

Een YouTuber die een carrièreswitch maakt naar muzikant, we zien het wel vaker. Ook de Japanse zanger George Kusunoki Miller, beter bekend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji & Diplo - "Daylight"

Het is een understatement om te zeggen dat zowel Joji als Diplo creatieve duizendpoten zijn. Zo kan je die eerste bijvoorbeeld kennen…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.