Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maverick & Selah Sue – “The Minute”

Maverick, een Leuvense DJ en producer, is een naam die de één of ander wel eens heeft horen vallen. De jonge talentvolle knaap werkte al samen met Belgische muziekhelden zoals Woodie Smalls of Birsen Uçar (Hydrogen Sea), maar maakte vooral een naam door zijn samenwerkingen met Selah Sue. Hij hielp haar bij het maken van enkele nummers voor haar vorige plaat Reason, wat in topnummers resulteerde. Nu maakt hij samen met de dame “The Minute”. Voor Belgische trots Selah Sue is het de eerste release in haar comeback jaar 2018.

“The Minute” is de tweede single die Selah Sue voor Maverick inzong. Het in 2017 verschenen “Pull The Strings” legde de lat zeer hoog, maar “The Minute” is eveneens een geslaagd project. De beats van Maverick gaan zeer goed samen met de kenmerkende stem van Selah. De strofes vloeien mooi over in het catchy refrein en zorgen ervoor dat het nummer als klankpoëzie aanvoelt. Het tweetal ontpopt zich eenmaal meer als topduo en illustreert dat ze elkaar nog maar eens zeer goed muzikaal kunnen aanvullen.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Gladiolen 2024 (Festivaldag 2): Muzikale kwaliteit en folklore

Voor de start van dag twee waren de weergoden Gladiolen veel gunstiger gezind. De zon had haar best gedaan om de weide…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Gladiolen komt op de proppen met eerste headliners

De festivalaankondigingen volgen elkaar nu in snel tempo op. Kregen we gisteren nog de eerste lading namen voor Pinkpop op ons bord,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.