Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maverick & Selah Sue – “The Minute”

Maverick, een Leuvense DJ en producer, is een naam die de één of ander wel eens heeft horen vallen. De jonge talentvolle knaap werkte al samen met Belgische muziekhelden zoals Woodie Smalls of Birsen Uçar (Hydrogen Sea), maar maakte vooral een naam door zijn samenwerkingen met Selah Sue. Hij hielp haar bij het maken van enkele nummers voor haar vorige plaat Reason, wat in topnummers resulteerde. Nu maakt hij samen met de dame “The Minute”. Voor Belgische trots Selah Sue is het de eerste release in haar comeback jaar 2018.

“The Minute” is de tweede single die Selah Sue voor Maverick inzong. Het in 2017 verschenen “Pull The Strings” legde de lat zeer hoog, maar “The Minute” is eveneens een geslaagd project. De beats van Maverick gaan zeer goed samen met de kenmerkende stem van Selah. De strofes vloeien mooi over in het catchy refrein en zorgen ervoor dat het nummer als klankpoëzie aanvoelt. Het tweetal ontpopt zich eenmaal meer als topduo en illustreert dat ze elkaar nog maar eens zeer goed muzikaal kunnen aanvullen.

18 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief