Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bakar – “BADlands”

Bakar is een nog jonge artiest uit Londen waarrond momenteel nog een groot mysterie hangt. In interviews praat hij liever over zijn muziek dan over zijn eigen persoon. Wat we dan weer wel al weten is dat Bakar heel wat streams wist te verzamelen op Spotify met nummers als “Small Town Girl” en “Million Miles” en al een aardige community wist op te bouwen. Deze maand lost Bakar een nieuwe mixtape Badkid waarmee hij de (gitaar)muziekwereld waarschijnlijk helemaal op zijn kop zal zetten als we de nieuwe klasse en kwaliteit van “BADlands” mogen geloven.

“BADlands” doet sterk aan Sleaford Mods denken tot Bakar voor in het refrein wat gas terugneemt en daardoor een vibe creëert die nog het meest aan Gorillaz doet denken. Echt lang waren zijn nummers nooit echt en ook “BADlands” heeft met amper iets meer dan twee minuten geen lange speelduur. De Londenaar overtuigd ook op zijn nieuwste nummer met zijn eenvoudige, maar effectieve melodie die geen moment fout aanvoelt. Met zijn nummers brengt Bakar in ieder geval een frisse wind in de rock/punk wereld!

Facebook

15 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief