Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Xavier Rudd – “Times Like These”

“Times Like These” brengt zoals vele nummers van Australiër Xavier Rudd een zomergevoel. Een liedje voor op een warme avond. Het trage nummer is de tweede single van het album dat op 25 mei dit jaar uitkomt. Storm Boy wordt het negende studioalbum op zestien jaar tijd en kende als eerste single “Walk Away”. Xavier Rudds teksten zijn vaak maatschappijkritisch en dat is nu niet anders. Het nummer “Times Like These” is hoopvol en heeft zoals vaak een spiritueel kantje.

Het nummer begint met een mondharmonica en een gitaar, meer instrumenten komen er niet. Heel simpel, zoals we Xavier Rudd kennen. Door de rustige muziek komt de tekst sterk naar voor. Rudd vertelt over de mensen in wie hij gelooft. Hij gelooft in de mensen die zich sterk houden, in Jezus die voor gelijkheid opkwam, de Dalai Lama die streed voor vrede, liefde en gelijkheid. In “Times Like These” gelooft Rudd in veel, maar vooral in liefde.

Xavier Rudd speelt op 22 en 23 september in de AB, maar wie er in Brussel bij wil zijn, moet snel zijn. Het eerste optreden is al uitverkocht.

FacebookTwitterWebsite

5 mei 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief