Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Céline Dion – “Ashes”

Céline Dion is terug! Opnieuw krijgen we van haar een dramatisch nummer dat samengaat met een film. Na de soundtrack van onder andere Titanic en Beauty and The Beast zingt ze nu voor – hou u vast- Deadpool 2. Dion bracht haar eerste album intussen bijna dertig jaar geleden uit, maar gaat mee met haar tijd en zingt nu voor een Marvel superheld. Haar meest recente album Encore Un Soir dateert al van 2016 waarin ze zong over haar echtgenoot, die net gestorven was aan kanker.

Het nieuwe nummer “Ashes” gaat niet meer over haar overleden man, maar over schoonheid die uit assen verreist. De tekst doet denken aan “Rise Like A Phoenix” van Conchita Wurst, winnares van het Eurovisiesongfestival 2014 in Kopenhagen. Céline Dion heeft dus nog steeds het songfestival in haar bloed. Op de liedjeswedstrijd komen er jaarlijks vreemde combinaties voor en dit is ook het geval bij “Ashes”. Bij het begin van de clip staat de zangeres op een podium in een grote chique zaal. Dan komt plots Deadpool rondom haar komt dansen op zijn stiletto’s. Toch heeft het nummer het Dion-dramagehalte en een tekst met een sterke betekenis.

Het einde van de videoclip vat de samenwerking met Marvel samen: het nummer is een elf op tien (misschien lichtjes overdreven) en de film maar een vijf, dus hadden ze beter een andere zangeres gekozen zoals Deadpool suggereert.

FacebookTwitterWebsite

5 mei 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Céline Dion – “Ashes””

  1. Hilde thamm schreef:

    CELINE STILL THE BEST OF HERE NEW SONG ASHES ..LOVE HER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief