banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lewis Watson – “Congratulations”

Gisteren kwam de nieuwste plaat van Post Malone uit en dat gebeurde niet onopgemerkt. Van ons kreeg het album alvast drie en een halve ster. Maar daarnaast sprong het ook in het oog van de Britse Singer/Songwriter Lewis Watson. Naar aanleiding hiervan besloot hij een ouder nummer van de band, “Congratulations”, te coveren en uit te brengen. Dit is niet de eerste keer dat Watson zoiets doet. Regelmatig verschijnen er covers van andere artiesten op zijn YouTube kanaal. Zo maakte hij onder andere covers van Bon Iver en van Angus and Julia Stone.

Watson staat gekend om zijn zeemzoete nummers die schommelen tussen een Ed Sheeran en een James Bay. Ook bij deze cover gebeurd er niet anders. In tegenstelling tot de originele versie zorgde Watson ervoor dat het nummer begint als een fijne gitaarballade. Al snel mondt het uit in een fijne pop song met de behorende backings en elektronica tapijtjes. Echt spannend vinden wij het niet, maar het is alvast een mooi eerbetoon van deze jonge Brit aan Post Malone. Op 18 mei komt zijn nieuwste ep uit genaamd nineties, noughties, tennies. Daarop zal alvast deze cover te horen zijn.

Facebook / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "One Right Now" (feat. The Weeknd)

De laatste jaren was er geen voorbijkomen aan Post Malone en ook de komende maanden zal je je best moeten doen om…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Big Red Machine – How Long Do You Think It’s Gonna Last? (★★★½): Mooi, maar soms iets te veel van het goede

Big Red Machine, het zijproject van Aaron Dessner en Justin Vernon, is terug met een nieuw album. Dessner kreeg oorspronkelijk vooral een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Motley Crew"

Post Malone viert vandaag zijn comeback! De Amerikaan is een van de populairste en meest succesvolle soloartiesten die er momenteel op deze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.