Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lewis Watson – “Congratulations”

Gisteren kwam de nieuwste plaat van Post Malone uit en dat gebeurde niet onopgemerkt. Van ons kreeg het album alvast drie en een halve ster. Maar daarnaast sprong het ook in het oog van de Britse Singer/Songwriter Lewis Watson. Naar aanleiding hiervan besloot hij een ouder nummer van de band, “Congratulations”, te coveren en uit te brengen. Dit is niet de eerste keer dat Watson zoiets doet. Regelmatig verschijnen er covers van andere artiesten op zijn YouTube kanaal. Zo maakte hij onder andere covers van Bon Iver en van Angus and Julia Stone.

Watson staat gekend om zijn zeemzoete nummers die schommelen tussen een Ed Sheeran en een James Bay. Ook bij deze cover gebeurd er niet anders. In tegenstelling tot de originele versie zorgde Watson ervoor dat het nummer begint als een fijne gitaarballade. Al snel mondt het uit in een fijne pop song met de behorende backings en elektronica tapijtjes. Echt spannend vinden wij het niet, maar het is alvast een mooi eerbetoon van deze jonge Brit aan Post Malone. Op 18 mei komt zijn nieuwste ep uit genaamd nineties, noughties, tennies. Daarop zal alvast deze cover te horen zijn.

Facebook / Website

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The National - "Weird Goodbyes" (feat. Bon Iver)

Het was van I Am Easy to Find uit 2019 geleden dat The National nog eens met albumgerelateerde muziek op de proppen kwam, maar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Post Malone - Twelve Carat Toothache (★★½): Op zoek naar licht

Niet veel mensen kunnen zeggen dat hun muziek meer dan 25 miljard keer is beluisterd op Spotify, maar Post Malone kan dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Cooped Up" (feat. Roddy Ricch)

Weinig artiesten op deze planeet zijn momenteel zo populair en succesvol als Post Malone. De sympathieke en charismatische Amerikaan brak in 2015…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.