Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West- “Ye Vs The People”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West- “Ye Vs The People”

Vannacht verraste Kanye West ons nog met een eerste nieuwe single sinds twee jaar. Maar echt serieus konden we die single “Lift Yourself” toch niet nemen. West gebruikte in zijn eigen strofe namelijk geen bestaande woorden. Gelukkig heeft hij bij deze tweede single al wat meer te zeggen.

We kunnen alleszins stellen dat “Ye Vs The People” een regelrechte reactie is op de recente uitspraken die hij gedaan heeft rond Donald Trump. West noemt Trump een broer en beweert dat de publieke opinie hem er niet van kan weerhouden van Trump te houden. De president zelf vond het allemaal ‘very cool’. Met dit nummer probeert West zijn voorkeur voor Trump te verklaren en daarbij krijgt hij de ‘hulp’ van collega-rapper T.I.  Al is het woord hulp erg relatief, aangezien de twee op het nummer volop in discussie gaan.

De beide stemmen blijken ondanks de discussiepunten erg goed op elkaar ingespeeld te zijn en zorgen voor een (muzikaal) uitstekend nummer ongeacht de dubieuze inhoud. Na de klucht die “Lift Yourself” was, krijgen we met dit lied een eerste echte voorproefje van Kanye West’s nog te verschijnen album. Naar verluidt is het zelf de eerste single ervan. Het nieuwe album van Kanye West zal op 1 juni uitkomen. Nog even afwachten dus…

Website / Twitter / Youtube

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jack Harlow - Jackman. (★★★★): Krachtige comeback

De laatste jaren zat de roem en bekendheid van Jack Harlow in een stijgende lijn. Met singles als “What’s poppin”, “INDUSTRY BABY“,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorn - "ENTROPYYY"

Het is niet eenvoudig om de elektronische muziek van Marcos Ortega, ofwel Lorn, onder één concrete noemer te brengen. Hij heeft door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Hot Shit" (feat. Kanye West & Lil Durk)

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden sinds Cardi B’s debuutalbum Invasion of Privacy uitkwam. De plaat van de New Yorkse werd ontvangen met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.