Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd feat. Travis Scott – “CLOSE”

Deze zomer speelt het Amerikaanse hip hop duo Rae Sremmurd voor het tweede jaar op rij op de weide van Werchter en dat met een goede reden. Hun derde plaat SR3MM staat immers in de pipeline en daar mochten we al uitgebreid kennis mee maken. Vandaag ging hun nieuwe “CLOSE” in première bij Zane Lowe’s radioshow op Beats 1 en is een samenwerking met de vrijdagheadliner van Pukkelpop Travis Scott!

We waren al niet helemaal overtuigd van de nummers die het duo uit Mississippi dit jaar uitbrachten en ook “CLOSE” kan ons helaas niet overtuigen. Ondanks het feit dat één van de grootste en succesvolste rappers van het moment meerapt, komt dit nummer eerder over als een semi-geslaagde opvuller waar meer in zat. “CLOSE” ontbreekt vooral energie en inspiratie en dat is zonde als je dit vergelijkt met wat zowel Rae Sremmurd en Travis Scott de vorige jaren uitbrachten. Of het duo Rae Sremmurd nog een sterk album kan uitbrengen, komen we eerst te weten wanneer SR3MM volgende maand verschijnt!

Facebook

1719 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Michels Affair & Black Thought - "Grateful"

In augustus 2022 leverden producer Danger Mouse en rapper Black Thought het album Cheat Codes af, een hiphopplaat die niet schuw was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd - "Torpedo"

Sinds hun doorbraak in 2015 is het Amerikaanse duo Rae Sremmurd niet meer weg te denken uit de snel evoluerende hiphopwereld. Als…
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.