Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Janelle Monáe feat. Grimes – “PYNK”

Fans van Janelle Monáe hebben maar liefst vijf jaar lang moeten wachten op nieuwe muziek. Haar vorige plaat The Electric Lady dateert immers van 2013 en was vooral in Amerika een succes. Haar nieuwe plaat Dirty Computer verschijnt eind april en de verwachtingen zijn al zeer hoog dankzij de eerste twee sterke voorproevertjes van de plaat “Make Me Feel” en “Django Jane”. Vandaag komt daar de samenwerking “PYNK” met de Canadese art pop zangeres Grimes bij!

Een gebalde lading ‘Pussy Power’, dat is misschien de beste manier om “PYNK” te omschrijven. De samenwerking met Grimes, waarmee Janelle eerder al samenwerkte, blinkt vooral uit in de krachtige tekst en videoclip, maar ook muzikaal moet het niet onderdoen met de eerder uitgebrachte nummers “Make Me Feel” en “Django Jane”. Het is misschien iets minder funky dan “Make Me Feel”, maar is wel het ideale nummer voor elke vrouw. Dat belooft in ieder geval voor 27 april wanneer Dirty Computer zal verschijnen!

 Facebook

10 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief