Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Drake – “Nice For What”

Drake is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze tijd met miljoenen verkochte platen, uitverkochte shows in de grootste arena’s op aarde en hij is de meest gestreamde artiest op Spotify met maandelijks bijna 50 miljoen luisteraars. De populariteit van de Canadese rappers blijft continu groeien en ook de lijst van nummer één singles wordt steeds langer. Vandaag dropte hij nog maar eens een nieuwe single “Nice For What”, zijn derde in 2018!

Veel rappers/artiesten doen het, maar weinigen zo goed als Drake en zijn vaste producer Murda Beatz: het samplen! Dat wordt nog maar eens indrukwekkend geïllustreerd op “Nice For What” waar het nummer “Ex-Factor” uit 1998 van de Amerikaanse R&B-zangeres Lauryn Hill een heel nieuw jasjes krijgt. De vettige beat, het vlotte tempo en natuurlijk de unieke stem van de Canadese rapper zijn een match made in heaven die dit nummer ongetwijfeld weer naar hoogste posities zal katapulteren in de internationale hitlijsten.

Facebook

7 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief