Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Legend – “A Good Night”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Legend – “A Good Night”

John Legend hoeft geen introductie meer, reeds in 2005 wierp hij de wereld aan zijn voeten, met heerlijke soul en R&B nummers als “Get Lifted” en “Ordinary People”, al kennen meesten hem vermoedelijk van de wereldwijde superhit “All Of Me” misschien wel één van de nét niet typische John Legend nummers.Na zijn laatste wapenfeit Darkness & Light (2016) is het wachten op een nieuw album en deze single is alvast een fijne voorbode.

Nu is hij helemaal terug met de nieuwe “A Good Night”, het lijkt dan ook wel voorbestemd dat dit nummer op de eerste zomerse dag van het jaar uitkomt. Want zo klinkt het helemaal, een ideaal nummer om bij zonnig weer te verorberen. De jazzy gitaar neemt je onmiddellijk mee de lucht in, vervolgens blijf je een drietal minuten rondzweven met de betoverende backing vocals. Het geheel zwelt heel relax aan met de perfect bass en orgelpartij. Het is gewoon een heel fijn nummer én de John Legend die we al tijden kennen met zijn vaste recept. Het smaakt nog steeds naar méér. Je bent gewaarschuwt, stilstaan zal heel moeilijk worden op deze “A Good Night”.

Facebook / Website

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days - "Soul Smile"

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ehla - "Magique"

Series zijn in het verleden al meermaals een uitstekende bron gebleken om nieuwe muziek te ontdekken en zo verscheen Ehla plots op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Michels Affair & Black Thought - "Grateful"

In augustus 2022 leverden producer Danger Mouse en rapper Black Thought het album Cheat Codes af, een hiphopplaat die niet schuw was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.