Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tyler, The Creator – “OKRA”

De Amerikaanse rapper en frontman van Odd Future Tyler, The Creator zakt deze zomer weer eens af naar Europa, inclusieve een optreden op de main stage van Dour, naar aanleiding van de release van zijn Grammy genomineerd album Flower Boy. De plaat deed het wereldwijd uitstekend en de critici kwamen ook deze keer superlatieven te kort. Vandaag heeft Tyler echter weer een verassing voor ons en tovert uit het niets zijn nieuwe single “OKRA” tevoorschijn!

Amper 2 minuten 30 duurt het nummer “OKRA”, maar is gedurende het hele nummer loeihard. Zijn diepe, rauwe stem en de harde beat zijn weer om van te smullen en zijn naast zijn gevoel voor humor de reden waarom miljoenen fans verspreid over de hele wereld van hem houden. Leuk weetje: het nummer werd in januari opgenomen net voor hij op zijn grote Noord-Amerika tour vertrok! Benieuwd of hij dit ook voor zijn Europese tour gaat doen, wij hebben er in ieder geval niets op tegen!

Facebook

29 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief