Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Syml – “Body”

Na een paar jaar als frontman van de indie rock band Barcelona, koos Brian Fennell voor een solocarrière. Onder de naam SYML brengt hij gevoelige nummers die vooral binnen het singer/songwriter genre vallen. Met zijn single “Where’s My Love” – die momenteel te horen is in de trailer van Adrift – kon hij op heel wat airplay rekenen. “Body” heeft alvast genoeg potentieel om dat succes te evenaren.

De videoclip van “Body” is er een vol intense blikken waarbij je het gevoel krijgt dat er recht in je ziel gekeken wordt. Dat is ook het gevoel wat je krijgt wanneer je jezelf toestaat helemaal mee te gaan in het nummer. De clip lijkt wel een kortfilm waarin wetenschap en technologie infiltreren in het dagelijkse leven. Een constante, de ogen als toegangspoort tot de ziel. Voorspelbaar, maar daarom niet minder mooi, is het einde. “Body” klinkt verlangend, soms hoopvol, soms diezelfde hoop weer kwijt. Kwetsbaarheid op z’n mooist. Het nummer heeft geen heel expliciete betekenis en die ruimte voor interpretatie door de luisteraar weten wij zeker te appreciëren.

Goed nieuws voor de Belgische fans want SYML staat op 17 augustus op Pukkelpop.

Facebook / Instagram / Website

27 maart 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief