Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Syml – “Body”

Na een paar jaar als frontman van de indie rock band Barcelona, koos Brian Fennell voor een solocarrière. Onder de naam SYML brengt hij gevoelige nummers die vooral binnen het singer/songwriter genre vallen. Met zijn single “Where’s My Love” – die momenteel te horen is in de trailer van Adrift – kon hij op heel wat airplay rekenen. “Body” heeft alvast genoeg potentieel om dat succes te evenaren.

De videoclip van “Body” is er een vol intense blikken waarbij je het gevoel krijgt dat er recht in je ziel gekeken wordt. Dat is ook het gevoel wat je krijgt wanneer je jezelf toestaat helemaal mee te gaan in het nummer. De clip lijkt wel een kortfilm waarin wetenschap en technologie infiltreren in het dagelijkse leven. Een constante, de ogen als toegangspoort tot de ziel. Voorspelbaar, maar daarom niet minder mooi, is het einde. “Body” klinkt verlangend, soms hoopvol, soms diezelfde hoop weer kwijt. Kwetsbaarheid op z’n mooist. Het nummer heeft geen heel expliciete betekenis en die ruimte voor interpretatie door de luisteraar weten wij zeker te appreciëren.

Goed nieuws voor de Belgische fans want SYML staat op 17 augustus op Pukkelpop.

Facebook / Instagram / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SYML - "Howling" (feat. Lucius)

Zo’n vijf jaar geleden wist Brian Fenell, beter bekend als SYML, de harten van velen te veroveren met “Where’s My Love”. Fenells…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Neon Golden - “Hard To Find”

Geïnspireerd door een concert van The Bony King Of Nowhere in de Vooruit dacht Gentenaar Aaren Van De Maele: dat moet ik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Submarine"

Het Engelse duo APRE brengt met “Submarine” een heerlijk verfrissend nummer voor tijdens deze warme dagen. Amper vijf maanden na hun mixtape…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.