Nieuwe singles

Dansende Beren zoekt fotografen

Met Dansende Beren zijn we de laatste tijd erg gegroeid, zo snel zelfs dat we alle hulp kunnen gebruiken. Als relatief jonge blog zijn we dan ook blij dat zoveel mensen ons weten te appreciëren, we proberen alles zo leuk mogelijk te maken voor ons en voor jullie, de lezers. Vanaf heden proberen we ook wat meer foto’s te integreren in de website, foto’s die we zelf maken van concerten voor op onze site. Ben je zelf iemand die gepassioneerd is door fotograferen van concerten, dan kan dit wel eens jouw moment worden om verschillende concerten te fotograferen!

Deze site werkt volledig onder vrijwilligers dus geld zal je er niet mee verdienen, maar een leuk team en een karrenvracht aan ervaring des te meer. Wat krijg je van ons? We kunnen jou voor nagenoeg alle concerten een fotopass verzorgen, in ruil voor foto’s van dat concert. Natuurlijk verwachten we hier wel de nodige ervaring met het fotograferen van concerten, of toch een goeie interesse. Met Dansende Beren willen we vooral dat je jou amuseert, maar wel aan de afspraken houdt. Er heerst een vriendschappelijke sfeer en je leert erg veel mensen kennen.

Naast fotografen zijn ook geïnteresseerde schrijvers of andere vrijwilligers nog steeds welkom. Ben je een taalpurist die al je vrienden op hun fouten wijst? Dan kan je het eindredactie team vervolledigen om onze tekstjes na te lezen zodat we in de toekomst artikels brengen die nagenoeg perfect zijn. Doe je liever iets multimediaal (video, webdesign…) of organisatorisch, dan zijn we daar ook voor te vinden, maar het moet een goed idee bevatten. We zijn een site die open staat voor alles, want alles kan en alles mag.

Voel je het kriebelen? Heb je zin om jouw fotocamera of iets anders boven te halen? Mail dan een motivatie (of voorstel), een klein idee van je skills, portfolio + enkele van jouw favoriete artiesten en songs naar foto@dansendeberen.be (voor fotografen) en beir@dansendeberen.be (voor de rest) en wie weet ben je binnenkort een echte beer!

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.