Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single scarlxrd – “we waste time FADED”

Deze zomer speelt de ‘alternatieve’ rapper Scarlxrd voor het eerst in België en dat op het alternatieve festival Dour. Vorig jaar liet de rapper uit Birmingham al heel wat goeds van zich horen waaronder zijn door velen gelauwerde mixtape Chaxsthexry (lees Choastheory). Op deze staat ook zijn grootste hit tot nu toe, “HEART ATTACK”, dat meer dan twintig miljoen keer werd beluisterd op YouTube. 2018 moet dan ook het jaar worden waar scarlxrd, die vroeger de frontman van metalgroep Myth City was, zijn status als toekomst van de Hip Hop waar zal moeten maken.

Amper 2:27 minuten duurt het energie geladen “we waste time FADED”. De harde scherpe beats/bassen en een schreeuwende lxrd zorgen er helaas voor dat de teksten niet altijd even goed verstaanbaar zijn. Voor nummers met veel inhoud moet je met andere woorden niet bij scarlxrd zijn, maar wie houdt van een stevig optreden, raden we zeker eens aan om een kijkje te nemen op de vrijdag van Dour en zich volledig te laten gaan in Le Labo.

Facebook

10 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief