FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sigrid, First Aid Kit, Franz Ferdinand en 20 anderen vervoegen indrukwekkende line up Rock Werchter 2018!

Rock Werchter 2018 heeft alles in huis om een legendarische editie te worden. Naast een vergrote ‘The Barn’ en een nieuw podium voor opkomend talent ‘The Slope’ is de line up niet van de minste. Met headliners zoals Pearl Jam, Arctic Monkeys en The Killers kunnen de trouwe Rock Werchter-fans juichen. Bij de 46 namen die we reeds kennen, voegt de organisatie daar vandaag 23 artiesten bij. Op donderdag krijgen we Kali Uchis, Steven Wilson, RIVAL SONS, Sevn Alias, Tom Grennan en Keir. Vrijdag komen Franz Ferdinand, Russ, CHVRCHES, First Aid Kit, Walking On Cars, Dermot Kennedy, Tom Walker en The White Buffalo. Op zaterdag Dotan, Susanne Sundfør en The Struts en op zondag ten slotte zijn er NAO, Sigrid, The Amazons, IDLES en Pale Waves. Ook Faces On TV komt naar Werchter, maar een datum is nog niet bekend. Nagenoeg ieder genre is nu vertegenwoordigd, en we krijgen zelfs heel wat onbekende bands op de line-up, een goeie evolutie durven we zomaar zeggen.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop via hun site.

Overzicht van bekendgemaakte artiesten in alfabetische volgorde (nieuwe namen onderlijnd):

Donderdag 5 juli:

Alice In Chains – Anne-Marie – At The Drive In – Black Rebel Motorcycle Club – Gorillaz – James Bay – Kali UchisKeir – Marshmello – Queens Of The Stone Age – Rival Sons – The Script – Sevn AliasSteven Wilson – The Vaccines – Tom Grennan – Triggerfinger

Vrijdag 6 juli:

Anderson .Paak & The Free Nationals – Angus & Julia Stone – Arsenal – Ben Howard – CHVRCHESDermot KennedyFirst Aid KitFranz Ferdinand – IAMDDB – The Killers – London Grammar – Russ – Snow Patrol – Tom WalkerWalking On CarsThe White Buffalo

Zaterdag 7 juli:

Angèle – Dotan – Fleet Foxes – Jack Johnson – Jack White – JP Cooper – Khalid – MGMT – Pearl Jam – Petit Biscuit – Stereophonics – Stone Sour – The StrutsSusanne Sundfør

Zondag 8 juli:

The Amazons – Arctic Monkeys – David Byrne – Eels – Equal Idiots – Fever Ray – George Ezra – IDLES – Kaleo – Nao – Nick Cave & The Bad Seeds – Nine Inch Nails – Pale Waves – PVRIS – Roméo Elvis & Le Motel – Rone – Sigrid

2939 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes annuleert Europese tour en komt niet naar Rock Werchter 2021

Het is een donkere week voor het festivallandschap. Niet dat we het niet zagen aankomen in deze coronatijden, maar de klappen komen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pearl Jam komt in 2021 naar Rock Werchter

Festivals doen hun uiterste best om een groot deel van hun line-up voor volgend jaar weer vast te leggen, maar dat is…
LiveRecensies

Arno @ Rock Werchter Zomerbar 2020: Nous sommes quand même tous des Belges

Voor Arno was zijn eerste volledige optreden sinds de coronacrisis niet zo maar een comeback. Zijn voorjaarstournee was met of zonder het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.