Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Our Girl – “Our Girl”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Our Girl – “Our Girl”

Soms kan je het beter simpel houden. Zo dacht ook het shoegaze klinkende Our Girl, die voor hun nieuwe single simpelweg inspiratie putten uit hun bandnaam. Zodus komt het drietal uit Brighton met een nieuwe single “Our Girl”, dat een voorbode is voor hun debuutalbum. In 2016 brachten ze al de EP Normally uit, maar dit jaar is het tijd voor het echte werk. Soph Natan, Josh Tyler en Lauren Wilson’s nieuwe nummer wordt gezien als hun beste werk tot nu toe. Of dat ligt aan producer Bill Ryder-Jones, laten we in het midden. Dat ze klinken als The Big Moon of Dream Wife, verbaast niet als je weet dat bij die eerste Soph Natan ook haar stem laat horen en ze tot het label Cannibal Hymns behoren, waar Dream Wife ooit ook onder huisde.

‘Don’t be so nice’, zingt Nathan, nadat het nummer de eerste seconden dromerig opkomt. De gitaren laten het helemaal openbreken en wisselen harde garagerockpassages af met fuzzy getokkel dat in het ijle wegzweeft. Our Girl zal zichzelf van haar beste kant kunnen laten zien op haar debuutalbum. Of dat hopen we toch. Als Nathan’s stem even zacht en fel tegelijk klinkt en de gitaren een even gebalanceerde krachtoefening uitvoeren als op “Our Girl”, is dat alvast geen probleem.

Facebook / Twitter / Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.