Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bamboos – “Lit Up”

Doe je dansschoenen maar aan, want The Bamboos heeft een nieuwe single uit! De Australische funkband werd in 2000 opgericht door gitarist Lance Ferguson die ook de nummers voor de band schrijft. Met “Lit Up” krijgen we een voorsmaakje van hun achtste album Night Time People. Het was van 2015 geleden dat ze nog een album hadden uitgebracht.

“Lit Up” begint met een vrolijk pianodeuntje dat gedurende het lied nog eens te horen is. Al snel valt zangeres Kylie Auldist met de band in om het refrein te brengen. Vervolgens gaan ze over naar de strofes. Het nummer zit speels in elkaar waardoor je telkens toch weer een beetje verrast wordt. Met het catchy refrein maken Auldist en haar zeven (!) mannen je meteen vrolijk. Wie naar de tekst luistert, hoort echter een eerder triestig verhaal. Dit contrasteert met de rest van het lied. Hoewel er tal van instrumenten aan bod komen gedurende “Lit Up”, slaagt de band er in tot een harmonieus en aangenaam geheel te komen. De bandleden zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor het lied door hen allemaal wordt gedragen. Toch springt de prachtige stem van Auldist er telkens weer uit. De clip zuigt je helemaal mee en geeft je het gevoel een concert bij te wonen. Met “Lit Up” brengt The Bamboos dus een heerlijk nummer dat zeker het beluisteren waard is!

Hun album Night Time People komt uit op 8 juni.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELISA - "Perspective"

JELISA is een echte duizendpoot. De Nederlandse was eerst actrice en danseres, maar nu combineert ze modellenwerk met een muzikale carrière. Als Amsterdamse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Holy Love”

Wie kent dé hit nog van 2012? “Feel the love” van Rudimental was een ongeziene schijf met John Newman als hoofdartiest. Daarnaast…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Dos Santos - "Hello Hello"

Na de al eerder uitgebrachte singles “Away From You” en “Patience” komt Charlotte Dos Santos met een nieuw nummer. Tegelijk met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.