FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MØ, Preoccupations en Chelsea Wolfe onder nieuwe namen voor Dour 2018!

We kennen al 69 artiesten die op de dertigste editie van het Waalse festival DOUR zullen staan en vandaag krijgen we daar nog eens 27 namen bij. Zo bevestigt de organisatie vandaag de komst van het Deense hitmachine , die mede dankzij haar samenwerking met Diplo nog bekender is geworden. Verder kunnen popliefhebbers juichen door de komst van de indiepopband Little Dragon, de Brusselse R&B Queens Juicy, het Belgische indietrio FùGù Mango en de twee Franse bands Bagarre en L’Impératrice.

Ook deze keer komen we geen hiphop-namen te kort en zo kunnen we o.a. de Amerikaanse rappers Goldlink & 070 Snake aan het affiche toevoegen. Ook de Indonesische rapper Rich Brian (bekend van zijn hilarische YouTube video’s), de Belgen Caballero & JeanJass en Swing zullen op de feesteditie te zien zijn. De RedBull Elektropodia Balzaal krijgt er wederom een paar toppers bij. Zo zullen  Paula Temple & Rebekka in een b2b te zien zijn en zullen verder Black Madonna, Mr. Oizo, Umwelt, Mind Against en Adraitique op het legendarische podium een set draaien.

Ook rock-fans worden in deze lichting niet vergeten en kunnen uitkijken naar de Canadese post punk band Preoccupations, ghotic-priesteres Chelsea Wolfe, de Duitse hard rockers van Kadavar en de Amerikaanse bands Pallbearer & Eyehategod. Ten slotte nog wat dubstep met U-Roy[& Mad Professor], Ken BootheChannel OneBiga*Ranx en Hollie Cook. Het affiche is ondertussen al 96 namen rijk en wordt steeds mooier!

Zowel dag- als combi-tickets zijn reeds te koop via DOUR.

Een overzicht per dag in alfabetische volgorde (nieuwe toevoegingen zijn onderlijnd)):

Woensdag 11 juli 2018

Action Bronson – Diplo – Jon Hopkins Live – Juicy – Modeselektor Live – Mr. Oizo

Donderdag 12 juli 2018

Angèl – BADBADNOTGOOD – Black Sun Empire feat. Multiplex MC – Cashmere Cat – Dead Cross – Eyehategod – Goldlink –Hollie Cook – Joey Bada$$ – Kadavar – Little Dragon – Macky G feat. IC3 – Noisia feat. 2shy – ODESZA – The Chemical Brothers – Wizkid

Vrijdag 13 juli 2018

070 Snake – BRNS – Caballero & JeanJass – Channel One – Fatima Yamaha – Hugo TSR – I Hate Models – Killbox – Mogwai – Mura Masa – Pan-Pot – Parcels – Preoccupations – Protoje and The Indignation – Recondite – Rich Brian – Slowdive – Soulwax – Talaboman – The Black Madonna – U-Roy & Mad Professor

Zaterdag 14 juli 2018

Adriatique – Alt-J – Bagarre – Baxter Dury – Ben UFO – Boys Noize live – Chelsea Wolfe – Daphni – Dave Clark – Denzel Curry – Floating Points Live – FùGù Mango – Ho99o9 – Ken Boothe – Kollektiv Turmstrasse – L’Impératrice – MHD – Mick Jenkins – Mind Against -Mount Kimbie – Nils Frahm – Pallbearer – Paul Kalkbrenner – Paula Temple b2b Rebekan – Princess Nokia – Ross From Friends – SwingUmwelt -Zeal And Ardor

Zondag 15 juli

Amelie Lens – Ben Klock – Beth Ditto – Biffty & DJ Weedim – Biga*Ranx – Big Boi – Boris Brejcha – Girls In Hawaii – Hungry 5 – KOKOKO! – Lomepal – Ministry –  – Moses Boyd – Polo&Pan – Robert Hood – Rødhåd – Shame – Thee Oh Sees – Tshegue – Tyler. the Creator – Yung Lean and Sad Boys

 

 

1492 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour 2022 vervolledigt de affiche met Parcels, Ghostface Killah, The Haunted Youth, Squarepusher en meer!

Doureeeeeeuuuh! Smeer je keel al maar, want deze zomer gaat het Waalse festival in een nieuwe ronde. Neem dat ‘nieuw’ gerust letterlijk,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Country, New Road, Sevdaliza, Molchat Doma en 26 anderen voor DOUR 2022

Vandaag vult de organisatie van DOUR zijn brede affiche aan met maar liefst 29 artiesten. En van al die artiesten is er…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

STIKSTOF, Trippie Red en 9 anderen op DOUR 2022

De festivals hebben duidelijk weer zin om iedereen te ontvangen en zo krijgen de line-ups voor komende zomer duidelijk vorm. Het Waalse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.