Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Willie Nelson – “Last Man Standing”

Willie Nelson’s still around! De Texaan heeft een opvolger voor zijn laatste album God’s Problem Child en het voorproefje “Last Man Standing” klinkt alvast veelbelovend. De zanger en muzikant heeft zich in zijn lange carrière genres zoals country, blues, rock en jazz helemaal eigen gemaakt en zijn laatste werk is daar geen uitzondering op.

In het nummer zingt Nelson “I don’t wanna be the last man standing, on second thought maybe I do”. Een ding is zeker: De 84-jarige staat er vandaag de dag nog zeker! Het nummer heeft je met zijn leuke gitaren, contrabas, drum en piano vanaf de eerste seconde mee. Later voegen zich daar een heerlijke gitaarsolo en de harmonica aan toe. Nelsons stem klinkt warm en helder doorheen het hele lied en de sfeer van het nummer geeft je het gevoel een live jam bij te wonen.  Het nummer en de clip hebben een hoge Americana-gehalte, maar dat kunnen wij wel smaken. Een gezellig, ritmisch plaatje dat geweldig is voor de meezingers onder ons.

Het album Last Man Standing komt uit op 27 april.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

17 februari 2018

About Author

Cath Debrue


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief