Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd en Kendrick Lamar – “Pray For Me”

Als je deze twee talenten nog niet kent, heb je zeker hun naam al wel eens horen vallen. Deze twee artiesten werden afgelopen jaren wereldberoemd! The Weeknd maakte al naam met zijn album Beauty Behind The Madness en dan al helemaal met zijn album Starboy waarmee hij ook doorbrak in de wereld van popmuziek. Kendrick Lamar is één van dé top rappers van het moment en bracht vorig jaar zijn album DAMN. uit waarin hij onder andere samenwerkte met U2 en Rihanna. Kendrick nam ook onlangs vijf (!) grammy’s mee naar huis!

Combineer de hoge zangstem van The weeknd met de rap van Kendrick Lamar, zet daaronder een catchy beat en je krijgt een topnummer! Ze werkten reeds samen voor het nummer “Sidewalks” en nu doen ze het opnieuw voor “Pray For Me”. Een samenspel van rap, r&b en pop is het resultaat van hun samenwerking. De donkere, mysterieuse beats in het nummer zijn typerend voor The Weeknd en doen denken aan Starboy, zijn laatste album waarmee hij de wereld veroverde. Het nummer gaat over loyaliteit aan vrienden, familie en de mensen die je graag ziet.

“Pray For Me” maakt deel uit van het album voor de film Black Panther waar veel topartiesten aan meewerken waaronder SZA, Khalid, Jorja Smith, Travis Scott, Future… Op de verschijning van het volledige album is het nog enkele dagen wachten, het zal verschijnen op 9 februari. Kendrick Lamar brengt ook een bezoekje aan ons land en is op 27 januari te zien in het Sportpaleis, Antwerpen.

Facebook / Twitter / Website

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singles

Nieuwe single Willie J Healey - "Sure Feels Good"

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel druiven de gemiddelde Brit in zijn mond kan vangen? Wel, in de muziekvideo voor de nieuwe…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.