Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lykke Li – “Time in A Bottle”

Na het uitbrengen van haar vorige album I never learn, besloot Lykke Li zich te focussen op de band Liv, die ze samen met onder andere Björn Yttling van Peter Bjorn and John, in 2016 oprichtte. Ze beschreef de band als het bastaardkind van ABBA en Fleetwood Mac, wat de verwachtingen uiteraard doen stijgen. Maar nu is ze terug met “Time in a Bottle”, een cover van het gelijknamige nummer van Jim Croce.

Het is geen geheim dat de zangeres van melancholie en mistroostige muziek houdt. Dit nummer past dan ook perfect bij haar stijl. Hoewel het origineel intiemer en eenvoudiger is, zou het begin van dit nummer makkelijk de intro voor een James Bond film kunnen zijn. Het refrein is dan weer opgewekter en minder mysterieus. Toch is het nummer zeker niet verknoeid en heeft Lykke er een mooie en persoonlijke twist aan gegeven.

Facebook / Twitter / Website

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single REINES - “Daisy”

REINES is een Gentse/Antwerpse band gevormd door de jonge indiepopproducers Loïc en Lissa. De twee leerden elkaar kennen op school en niet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaeto - "Good Morning"

Er komt de laatste tijd behoorlijk wat muzikaal talent uit Schotland. Denk bijvoorbeeld maar aan Joesef en aan TikTok-sensatie Katie Gregson MacLeod….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.