Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lykke Li – “Time in A Bottle”

Na het uitbrengen van haar vorige album I never learn, besloot Lykke Li zich te focussen op de band Liv, die ze samen met onder andere Björn Yttling van Peter Bjorn and John, in 2016 oprichtte. Ze beschreef de band als het bastaardkind van ABBA en Fleetwood Mac, wat de verwachtingen uiteraard doen stijgen. Maar nu is ze terug met “Time in a Bottle”, een cover van het gelijknamige nummer van Jim Croce.

Het is geen geheim dat de zangeres van melancholie en mistroostige muziek houdt. Dit nummer past dan ook perfect bij haar stijl. Hoewel het origineel intiemer en eenvoudiger is, zou het begin van dit nummer makkelijk de intro voor een James Bond film kunnen zijn. Het refrein is dan weer opgewekter en minder mysterieus. Toch is het nummer zeker niet verknoeid en heeft Lykke er een mooie en persoonlijke twist aan gegeven.

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cautious Clay – “Wildfire”

Cautious Clay, ook wel bekend als Joshua Karpeh, is een Amerikaanse singer-songwriter die in verschillende genres experimenteert, zoals hiphop, rhythm-and-blues en indiepop….
AlbumsRecensies

dodie – Build a Problem (★★½): Gebrek aan lef resulteert in een mengelmoesje

Na haar ep Human uit 2019 brengt dodie vandaag haar eerste echte album uit: Build a Problem. Met een ruim halfuur aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – "Do Not Disturb"

De Amerikaanse muzikant en dichter Ryan Adams heeft met Do Not Disturb een nieuw liedje uitgebracht. Ryan Adams draait al een tijdje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.