Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lykke Li – “Time in A Bottle”

Na het uitbrengen van haar vorige album I never learn, besloot Lykke Li zich te focussen op de band Liv, die ze samen met onder andere Björn Yttling van Peter Bjorn and John, in 2016 oprichtte. Ze beschreef de band als het bastaardkind van ABBA en Fleetwood Mac, wat de verwachtingen uiteraard doen stijgen. Maar nu is ze terug met “Time in a Bottle”, een cover van het gelijknamige nummer van Jim Croce.

Het is geen geheim dat de zangeres van melancholie en mistroostige muziek houdt. Dit nummer past dan ook perfect bij haar stijl. Hoewel het origineel intiemer en eenvoudiger is, zou het begin van dit nummer makkelijk de intro voor een James Bond film kunnen zijn. Het refrein is dan weer opgewekter en minder mysterieus. Toch is het nummer zeker niet verknoeid en heeft Lykke er een mooie en persoonlijke twist aan gegeven.

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Sam De Nef - Lonely Day, Crowded Year (★★★★): Nostalgische melancholiek

Sam De Nef is geen onbekend gezicht in muzikaal Vlaanderen. De surfrockgroep Danny Blue and the Old Socks – waar De Nef…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ashe & FINNEAS - "Till Forever Falls Apart"

Finneas en Ashe hebben de handen weer in elkaar geslagen en het resultaat is een prachtig duet over de liefde. De twee…
AlbumsRecensies

Black Nash – Black Nash (★★★★): Durft te experimenteren

Singer-songwriter Jody Smith had het zich anders voorgesteld eind 2019. Het leven, na vijf jaar in het Amerikaanse leger, kwam behoorlijk binnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.