Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Thurston Moore – “Mx Liberty”

Thurston Moore is niet bang om politiek uit de hoek te komen en ook op zijn nieuwste single schuwt hij kritiek op de politiek niet. Dit keer gaat het over het Amerikaanse presidentschap waarin hij de staat daarvan bespreekt. De single komt op 19 februari uit op 7″ samen met “Panik” een cover van Metal Urbain uit 1977. De vinyl zal limited edition zijn en is te bestellen via Blank Editions.

“Mx Liberty” bevat de typische zompige gitaarlijn die altijd in de muziek van Thurston naar voor komt. Het begint wel heel dreigend met een felle gitaarsound, maar al snel wordt het geheel wat donkerder. De intro is heel instrumentaal en duurt ook fantastisch lang. Het geeft je de tijd om mee te gaan in de sound van de gitaren om na twee minuten meegenomen te worden met de stem van Moore. Alweer een sterk nummer van de man die niet echt iets slechts kan maken.

1 februari 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief