Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière The Geraldines – “Fluff”

The Geraldines is een Mechelse band met een leuke en vooral zeer catchy klinkende naam. De band werd al drie keer geselecteerd bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en stond al in zalen zoals de AB Club of de Café Video. Dat je ze nog niet kent, is niet zo erg aangezien ze pas in oktober 2017 hun debuut EP Fluff hebben uitgebracht. Dat je ze echter moet leren kennen, staat voor ons vast. The Geraldines serveert Belgische indierock at its finest!

De Mechelse indie formatie heeft voor de titeltrack van hun EP een videoclip gemaakt, die je gedurende iets minder dan zeven minuten het verhaal achter de song vertelt. Het nummer en de video gaan over lang vervlogen herinneringen en de emoties die ze teweeg brengen. De single is één van de highlights uit hun sterke debuut-EP, waaruit we reeds “Liar” aan jullie voorstelden. Wanneer zanger en gitarist Bart Van Der Elst in het refrein zijn vocale remmen loslaat, gaat de song door merg en been. Indierock fans zullen van het nummer en de clip even hard genieten zoals wij dat deden!

1662 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "LIAR"

Een maand geleden vond er een donderslag bij heldere hemel plaats. Gelukkig houden wij wel eens van een ferme donderslag, zeker als…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Julien Tassin Trio - "Still"

Het Julien Tassin Trio bestaat uit zwoelheidskunstenaar Julien Tassin op gitaar en zijn kompanen Nicolas Thys en Dré Pallemaerts als ritmesectie, respectievelijk…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.