Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Voidz – “Leave It In My Dreams”

The Voidz (vroeger ‘Julian Casablancas + the Voidz’) heeft een eerste single uit dat een nieuw album moet inluiden. Een tijdje geleden bracht de band al een trailer uit om hun aankomende plaat en nieuwe naam aan te kondigen. Daarnaast gaven ze voor de Braziliaanse tv een eerste optreden. Het is al van 2014 geleden dat The Voidz en hun legendarische kopman nog een album uitbrachten.

“Leave It In My Dreams” heeft een tripachtige, psycho ondertoon maar lijkt verder gewoon op The Strokes die iets te veel naar Tame Impala hebben geluisterd. Een geluid wat we dus gewoon zijn van de band. Een vrolijk deuntje dat door iedereen wel gesmaakt zal worden, maar later ergens op die grote hoop van middelmatige songs komt te liggen. Het nummer zit wel vol aangename effectjes, maar komt nooit echt op gang en mist ook enige catchyness . Ergens op het einde van dit jaar komt het volledige product uit van The Voidz, dan pas kunnen we rechtvaardig oordelen. Maar deze single maakt ons niet echt warm voor de nieuwe langspeler van de groep.

Twitter/Facebook

Related posts
AlbumsRecensies

Porches - All Day Gentle Hold! (★★★★): Kort feestje dat lang blijft nazinderen

De New Yorker Aaron Maine heeft al onder diverse pseudoniemen muziek op de wereld losgelaten, maar zijn synthpopproject Porches is ongetwijfeld het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Voidz - "Alien Crime Lord"

Julian Casablancas heeft er een druk 2020 opzitten, al had het allemaal drukker gekund. Zo maakte hij na zeven jaar nog eens…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Strokes - "At the Door"

De geruchten deden al even de ronde dat de legendarische New Yorkse rockband The Strokes dit jaar een nieuw album zou uitbrengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.