Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cashmere Cat – “Miss You” Ft. Major Lazer & Tory Lanez

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cashmere Cat – “Miss You” Ft. Major Lazer & Tory Lanez

De Noorse producer Cashmere Cat heeft zonet zijn nieuwste single gedropt. Het nummer heet “Miss You” en daarbij schakelt Cashmere Cat de hulp in van het populaire dj-trio Major Lazer en rapper Tory Lanez. Voor velen klinkt de naam Cashmere Cat misschien niet al te bekend in de oren, maar hij is wel degene die in het verleden onder meer nummers producete voor Halsey, MØ , Camila Cabello en jawel, zelf voor dé Kanye West. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum 9 uit, dat hij voor eerst liet horen aan het Belgische publiek op de meest recente editie van Pukkelpop. Met “Miss You” noteren we zijn eerste release van het nieuwe jaar.

In het nummer zijn de chaotische beats van Cashmere Cat duidelijk te herkennen, maar door de invloed van Major Lazer en Tory Lanez krijgt dit nummer toch meteen een veel commerciëler kantje. Als basis gebruikt de Noor een sample van de vrij onbekende Brits-Ierse zanger en producer Palmistry, namelijk “Lifted”. Een nummer dat erg veel potentieel had, maar dat nooit echt is doorgebroken hierbij ons. In “Miss You” krijgt de plaat alsnog een tweede kans op succes.

De kleine chaos van Cashmere Cat, de gekende drop van Major Lazer en de zoetgevooisde stem van Tory Lanez maken van deze track een echte oorwurm. Is er nog plaats vrij op de dansvloer? Jazeker, want Cashmere Cat staat deze zomer op het festivalterrein van Dour.

Website / Twitter / Youtube

 

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza - "I Don't Care About Nothing"

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy - "A Little More" (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de…
AlbumsRecensies

Megan Thee Stallion - Good News (★★★½): Geen muziek voor de gevoelige luisteraar

Hoewel Megan Thee Stallion al sinds 2016 aan haar rapcarrière bouwt, kreeg ze haar eerste mainstream succes in de zomer van 2019…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.