Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “My My My!”

De Australische zanger Troye Sivan is eindelijk terug met nieuw werk. Nadat hij in 2015 zijn debuutplaat Blue Neighbourhood voorstelde, die zowel bij muziekliefhebbers als critici in de smaak viel, ging hij op uitgebreide tour. Zijn passage in de Trix was een succes en ook zijn optreden bij The Voice Van Vlaanderen legde hem geen windeieren. Zijn grootste hit in België had hij echter vorig jaar samen met Martin Garrix. “There For You” werd grijsgedraaid op de radio en kreeg een platina Award. Een succes dat hij graag wilt herhalen en daar moet de nieuwe single “My My My!” bij helpen.

“My My My!” heeft een even groot hit-potentieel als voorganger “There For You”. Een zachte elektronische sound gaat gepaard met zijn verleidelijke zang. Dat je het refrein al snel kan meezingen, is dan ook mooi meegenomen en vergroot de kans dat ook deze single een hit-in-wording is. Voor veel jonge mensen is Troye reeds een rolmodel wegens zijn openlijke homoseksualiteit en met deze geslaagde terugkeer zal zijn fanclub zeker en vast groter worden. De videoclip is overigens ook een must voor elke popfan. Oh my my my… een top single!

1532 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.