Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wulf – “All Things Under The Sun”

Het jaar is nog maar net begonnen en daar komt Wulf al met een nieuwe single. De naam doet misschien nog geen belletje rinkelen, maar het is de stem achter het nummer “Summer On You” van Sam Feldt dat in 2016 verscheen. De Nederlander gaf zijn baan op en koos voor een onzeker bestaan als artiest. Dat heeft hem geen windeieren gelegd, want hij stond onder meer op Summerfestival in Antwerpen. Vorig jaar bracht de Nederlander z’n eerste single “Mind Made Up” uit. Een heerlijk positief nummer over het kiezen voor je dromen. Die positieve vibes weet Wulf terug te brengen in zijn nieuwe single “All Things Under The Sun”.

“All Things Under The Sun” doet je even vergeten dat het januari – en dus best koud – is. Een heerlijk positief en zomers nummer was misschien wel net hetgeen wat we nodig hadden om het nieuwe jaar mee te starten. Het nummer bouwt op naar een ontzettend aanstekelijk refrein dat je bij de tweede keer al spontaan begint mee te zingen. Wij verlangen alvast naar hete zomerdagen op de festivals met een biertje in de hand, want ook daar zou Wulf het zeker niet slecht doen.

Voor de Belgische fans is het nog even wachten, maar in april gaat Wulf wel op tour in Nederland en uiteindelijk is Eindhoven ook weer niet zo heel ver natuurlijk.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

5 januari 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief