Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Then”

Afbeeldingsresultaat voor anne-marie
Anne-Marie spendeerde haar tweedaagse in België op het podium van The Qube en The Voice van Vlaanderen. Ze bracht er onder meer haar laatste single “Heavy“. Een week later schenkt ze ons een vroeg kerstcadeautje.

De Britse singer-songwriter rijgt de hitjes aan elkaar sinds ze zich afscheurde van Rudimental. “Alarm” en “Ciao Adios” waren het afgelopen jaar heuse break-up anthems. Met “Then” vervolledigt ze dat rijtje. Het nummer is de geschikte opvolger voor het quasi-sentimentele “Heavy”. Iets dieper, iets ruiger.

Anne-Marie kenmerkt opnieuw een uiterst emotioneel nummer met een stevige dance-bodem. Ditmaal met minder lagen, zodat de lyrics voelbaar centraal staan. En wat voor een lyrics. /Don’t forget, once I would have died for you, baby. I loved you, I loved you, I loved you. But that was then./ Je zal maar de ex van Anne-Marie zijn.

“Then” is op meerdere fronten een afsluiter. Enerzijds voor een pijnlijke breuk, anderzijds voor de lange aanloop naar het debuutalbum. Volgend jaar begint Anne-Marie aan de tournee voor die eerste plaat. Op 1 april maakt ze een belangrijke tussenstop in de AB.

Facebook / Twitter /  Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Archie X @ Ancienne Belgique (AB): Openbloeien

‘Een auditie om ‘U’ tegen te zeggen’, zo omschreef Koen Wauters de auditie van Charline D’Hoore tijdens The Voice. Met wat getokkel op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Niall Horan - "Our Song"

De een begon als achtergrondzangeres van het ooit zeer populaire Rudimental, terwijl de ander lid was van de tienermeisjes in zwijm doen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.