Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Loops – “Waves”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Loops – “Waves”

Onze favoriete Zuid-Afrikaan Jeremy Loops deed ons deze ochtend ontwaken met een nostalgisch gevoel naar de warme zomerochtenden van enkele maanden terug. Een instant tropische gloed kwam over ons heen, we zagen de palmbomen al in de straat en konden de zonnecrème al ruiken. Jeremy Loops brengt met zijn nieuwe single de zomer een beetje dichterbij. Voor “Waves” werkte Loops samen met Jake Gosling (schreef voor o.a. James Bay & Lady Gaga) en Will Hicks (producer van o.a. Ed Sheeran & Bastille), samen creëerden ze een single met een aanstekelijk fluit-deuntje dat ons helemaal weet te charmeren.

“Waves” is een klassieke, makkelijk verteerbare popsong die de aankomende blokdagen net dat tikkeltje minder zwaar maakt. Een fijne jangle-gitaar in de intro, die na enkele seconden wordt verenigd met de typerende stem van Jeremy Loops en overgoten wordt met wat Afrikaanse elementen in de backings. “Waves” laat je spontaan op een surfplank springen om dan hoogstwaarschijnlijk hopeloos te falen, maar met het vrolijke gefluit van deze single op de achtergrond is dat helemaal niet zo erg. De Zuid-Afrikaan brengt ons opnieuw een zomer-plaatje van formaat, die de winter eventjes minder koud maakt.

“Waves” is het eerste voorproevertje dat we krijgen van zijn aankomend album dat wordt verwacht ergens in 2018.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Patrick Watson - "Dream For Dreaming"

Naar aanleiding van zijn nieuwe album lost Patrick Watson vandaag de single “Dream For Dreaming”. Het zesde album van Watson zal de…
AlbumsRecensies

Jeremy Loops - Critical As Water (★★★½): een dynamisch popalbum met exotische invloeden

Jeremy Loops is een Zuid-Afrikaanse singer-songwriter. Grote hits scoorde hij nooit, maar hij verkreeg een relatief groot fandom toen hij in 2015…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 106

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.