Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Geowulf – “Hideaway”

Geowulf staat garant voor tropische, dromerige popmuziek met elektronische invloeden die doet denken aan Beach House en Lana Del Rey. Kendrick en Toma Banjanin ruilden de Sunshine Coast van Australië in voor de Londense metropool, maar hun zwoele melodieën brachten ze gewoon met zich mee. Amper anderhalf jaar geleden verscheen “Saltwater”, de eerste single van Geowulf. Inmiddels brachten ze hun eerste EP – Relapse – uit en in 2018 is het uitkijken naar hun debuutalbum – Great Big Blue – dat zal verschijnen op 16 februari.

“Hideaway” is met z’n heerlijke sixties vibe een nummer voor iedereen die 365 dagen per jaar zomer wil. Al bij de eerste seconden voel je je wegglijden naar een tropische bestemming met palmbomen, een zwembad en vintage badpakken. De synths en zanglijn vloeien ontzettend mooi in elkaar over. Het heeft iets melancholisch, bijna nostalgisch. Ook productioneel zit het allemaal heel sterk in elkaar en dat resultaat mag er meer dan zijn. Van al die broeierige temperaturen krijgen wij natuurlijk wel dorst. Laat die cocktails maar komen!

Facebook / Twitter / Website

5 december 2017

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief