banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single U2 – “American Soul”

De Ierse megaband U2 brengt op 1 december hun nieuwe plaat Songs Of Experience uit. De 14de plaat van de band is de eerste sinds Songs Of Innocence, het album die in 2014 gratis voor elke iTunes gebruiker was. De Ieren hebben een bijna vier decennia lange carrière achter de rug, die onlangs nog met een Global Icon Award op de MTV EMA’s werd bekroond. De song “American Soul” is de vierde track van het aankomend album, waarmee ze uitgebreid op wereldtournee zullen gaan.

“American Soul” is de alternatieve versie van de single “XXX” waarvoor U2 samenwerkte met de Amerikaanse rapper Kendrick Lamar en die te vinden is op Kendricks album DAMN. . Het liedje bevat spannende gitaarriffs en klinkt als een echte protestsong. Ze roepen in de rocksong op tot eenheid en vrede (‘Let it be Unity/Let it be community’), een duidelijke boodschap naar Amerika toe! U2 toont dat ze nog steeds relevante muziek kunnen maken, die innovatief en tijdloos is. We zijn benieuwd naar de rest van het album.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

1418 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Tea Party – Blood Moon Rising (★★★½): Riffs en bakken drama

We vragen het ons soms af: waarom is The Tea Party enkel beroemd in Canada? Mogelijk heeft het te maken met het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PEAKS! - "Black Guns / White Drugs"

PEAKS! is een Italiaanse alternatieve rockband, die intussen vanuit London aan hun carrière timmert. November 2020 bracht het duo zijn debuutsingle “Blackout”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.