Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fil Bo Riva – “Head Sonata (Love Control)”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fil Bo Riva – “Head Sonata (Love Control)”

Fil Bo Riva, drie woorden, drie steden. De half-Italiaanse zanger werd geboren in Rome, groeide op in Dublin en bleef uiteindelijk in Berlijn na een bezoek aan de stad. Hij begon als straatmuzikant, maar kreeg al snel belangstelling van gitarist Felix A. Remm en producer Robert Stephenson. Dit resulteerde in zijn eerste opgenomen single “Like Eye did”. De zanger heeft een ruige, hese stem die soms wat lijkt over te slaan. Bij de eerste tonen is het wat wennen, maar al snel merk je hoe aanstekelijk zijn hartelijkheid wel niet is.

“Head Sonata (Love Control)” is een dynamisch indienummer dat je meeneemt in al zijn hoogtes en laagtes. Net als in de liefde, kun je je in de muziek zo verliezen dat je alles om je heen vergeet. Het nummer kent veel ups en downs, wat zijn eigen emoties weerspiegelt. Na een paar keer luisteren, merk je dat het nummer iets weg heeft van een hymne. Voor je het weet, betrap je jezelf erop het refreintje te neuriën op weg naar de bakker.

Op meer werk van de zanger is het niet lang wachten. Met dit nummer wil hij zijn nieuwe album aankondigen alsook de internationale tour in de UK en Europa in 2018. Voorlopig kan je deze band spotten als voorprogramma van Milky Chance, maar vanaf volgend jaar is het zijn beurt. De agenda van Fil Bo Riva is goed gevuld, en dit zal er in de toekomst niet beter op worden. Eentje om in de gaten te houden dus.


Website /Facebook/ Twitter/ Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.